Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kárpitosoknak, viszonteladóknak

Nagykereskedés és kiskereskedés kárpitosok, viszonteladók számára!

 

Kárpitosként Önnek és nekünk ugyanaz a célunk: a hozzánk forduló ügyfeleknek a legkiválóbb szolgáltatást nyújtani. Bőr webshopunkban otthonából kényelmesen vásárolhat, de örömmel várjuk üzletünkben, ahol személyesen is segítünk megtalálni a megfelelő bőrfajtát.

Termékeink között az autóipar szigorú előírásainak megfelelő minőségű valódi bőr, műbőr és mikroszálas anyag (alcantara) található. Neves autógyárak  (BMW, Mercedes, Porsche stb.)  által használt szín-és típusazonos kárpitbőrök mellett exkluzívabb  (Bentley, Maserati)  és egyszerűbb bőrökkel is állunk kedves megrendelőink rendelkezésére új és oldtimer / veterán autókhoz egyaránt. Nézze meg kedvező ajánlatainkat!

 

 
 


━━━━━ Termékeink ━━━━━
 

Valódi bőrök

 

Az autókárpit bőrökre különlegesen szigorú előírások vonatkoznak. 

Komoly fizikai (UV, kopás, tűzállóság, hőmérséklet ingadozás) és kémiai ( izzadság, páratartalom, stb.) terhelésnek kell megfelelniük. Éppen ezért kiválóan felhasználhatók fokozott igénybevételnek kitett bőrbútorok kárpitozására is.

Az autóipari bőröket szállítóink olyan neves autómárkák gyári beszállítói, mint a BMW, a Porsche,a Mercedes, az Audi,a Bentley. Ezeknél az autómárkáknál elengedhetetlen az első osztályú minőség, mert magasak az elvárások.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelt bőrök minimum mennyisége minden esetben egy tábla, azaz egy állat nagyságú. 

Kérjük, rendelés előtt érdeklődjön kollégáinknál az Ön által kért termék pontos méretéről!

 

 

 Műbőrök 

 

Az autókárpit műbőrök is remek választást jelenthetnek, ha az autó üléseinek exkluzív megjelenést szeretnénk kölcsönözni. Ezek anyaga minőségi PVC, és sem ránézésre, sem tapintásra nem érződik, hogy nem valódi bőrből készültek!

Az autóipari műbőr anyagaink kopás és UV-ellenállóak, továbbá a hőmérséklet ingadozást is jól bírják. Kiválóan alkalmasak hajó, motorülés, bútor kárpitozására, valamint belsőépítészeti munkákhoz.Részletes leírást talál az egyes termékek alatt.

 

 

Alcantara

 

Alcantara egy szintetikus kompozit anyag, amely nagyobb ellenállást mutat a szennyeződéssel szemben, nagyobb kopásállóságot és tartósságot biztosít a szerves anyaghoz képest, és felülete olyan mint a velúr. Nagyon népszerű.Luxus- és sportautók kárpitjának kellemes tapintású anyaga, amelyről sokan azt gondolják, hasított bőr, pedig nem az, hanem teljesen mesterséges anyag. Bútorok kárpitozására is kiválóan alkalmas.

 


Keressen fel minket bátran, állunk szíves rendelkezésére!